Zombie Ace

Zombie Ace 1.1

Kolderieke game met vliegende zombies

VOOR

  • Kolderieke speelstijl
  • Mooie beelden
  • Veel missies

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Zombie Ace is een heerlijke freemium game, wat betekent dat je gratis speelt maar betaalt om sneller voortgang te boeken. Het spel zet jou aan het roer van een vliegtuig, met een zootje zombies achterin om snode lusten te botvieren op verschillende Amerikaanse steden.

Het zijn de lekkerste spelletjes voor je smartphone: games waarbij je niets meer hoeft te doen dan tikken op het scherm, op het juiste moment. In Zombie Ace bestuur je een vliegtuig door een vinger op het scherm te houden om te stijgen. Je tikt op inkomende vijanden om zombies hierop af te sturen. Het zombievliegtuig breid je uit met diverse wapens, die je koopt (met muntjes die je oppikt in de vlucht) of wint (met krasloten die je oppikt en/of koopt). Voor veilige landingen in steden krijg je extra punten.

Zombie Ace valt op door de vele missies die je krijgt voorgeschoteld. In het ene level moet je bijvoorbeeld 15 vogels uit de lucht knallen, verderop in het spel moet je 20 tanks opblazen of 25 keer langs een bergtop scheren. De opdrachten houden het spel fris, ook al vlieg je steeds hetzelfde rondje. Zombie Ace telt in totaal 14 steden waar je in een vaste volgorde naartoevliegt en verder gelegen steden zijn natuurlijk slechts bereikbaar met het beste vliegtuig. Met het verdienen van geld en het sleutelen aan je vliegtuig ben je wel even zoet.

Zombie Ace is een verslavend spelletje, dat dankzij de vele missies blijft boeien. De beelden zijn kleurrijk en de missies even zot als plezant. Met zoveel steden, wapens en lijpe ondoden biedt Zombie Ace uren pret aaneen.

Meeste downloads Arcade games voor iphone

Meer
Zombie Ace

Download

Zombie Ace 1.1

Beoordelingen about Zombie Ace